Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Apt htl Xanemos

Skijatos apartmani: Apt htl Xanemos


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima peškire
- Vila ima bazen
- Klima bez doplate
- Vila ima pogled na more

REZERVIŠITE ODMAH!

Aparthotel Xanemos se nalazi u gradu Skijatosu, na početku šetališne zone. Objekat se nalazi na samo dvadesetak metara od autobuske stanice, odakle kreću autobusi do najlepših plaža Skijatosa i na oko 200 m od luke, gde pristižu feriboti koji vode i do obližnjeg ostrva Skopelos. Izuzetna lokacija aparthotela Xanemos pruža lak i brz pristup restoranima, noćnim klubovima, supermarketu, pekari itd. Na oko 150 m od vile nalaze se teniski tereni, restoran i bazen, koje naši gosti mogu da koriste. Korišćenje bazena i wi-fi usluge na bazenu za naše goste uz konzumaciju jednog pića. Aparthotel je pogodan kako za parove tako i za pojedince koji žele brzo i lako da stignu do prelepih plaža, kao i da uživaju u čarima noćnog života. U sastavu aparthotela se nalazi recepcija, lobi sa barom i lift. Korišćenje Wi-Fi interneta je besplatno. Smeštajne jedinice poseduju peškire. Čisćenje apartmana je svakodnevno, promena posteljine se vrši na svakih pet dana, a peškira na tri dana.

DVOKREVETNI STUDIJI: Nalaze se na prvom, drugom i trećem spratu i svi imaju pogled ka luci i moru. U svom sastavu imaju dva standard singl ležaja ili francuski ležaj (dimenzije), TV, klima uređaj, noćni stočić i ormar. U okviru studija se nalazi i mini kuhinja koja je u potpunosti opremljena posuđem za dve osobe, kao i frižiderom. Kupatilo se sastoji od tuša i WC-a. Studiji poseduju peškire.

TROKREVETNI STUDIJI: Nalaze se na prvom spratu i svi imaju pogled ka luci i moru. U svom sastavu imaju singl ležaj i francuski ležaj (dimenzije 145×190 cm), TV, klima uređaj, noćni stočić i ormar. U okviru studija se nalazi i mini kuhinja koja je u potpunosti opremljena posuđem za tri osobe. Kupatilo se sastoji od tuša i WC-a. Studiji poseduju peškire.

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 39.16604200, 23.49145500.Apt htl Xanemos cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE